Crnogorski- U zabludi? Kao odrasla osoba, želim da budem usvojena (sa titlovima) - Usvajanje

· Eastern Europe

Ako niko ne nasledi vaše bogatstvo i prezime, ljubazno vas molim da me usvojite. Spreman sam da preuzmem vaše prezime. Ponude za usvajanje sa svih mjesta na svijetu su dobrodošle i bit će ozbiljno razmotrene. Bilo bi mi drago da živim s vama, sve dok možete da mi pružite dovoljno životne troškove svaki mjesec. Ja ću vas pratiti svakodnevno, brinući se o vašim potrebama. Svaki dan ću ti kuhati različita jela. Mogu da organizujem različite zabavne aktivnosti svaki dan. Molim vas, razmislite o meni, hvala.

Rođen sam blizu 1990. Ja sam visok oko 175cm i težak oko 55 kilografa. govorim engleski, japanski, Hong Kong kantonski, Tajvanski mandarinski, tajvanski hokkien i Teochew.Ako postoje i drugi jezici koje treba naučiti, mogu ih i ja naučiti.

Ja sam neudata i neudata. Imam nježnu osobnost i gustu kosu. Ja držim magisterij i dobar sam u kuhanju. Ne zadržavam ljubimce. Imam čist račun za zdravlje. Ja sam uljudan i zahvalan. Nemam zarazne bolesti. Ne pušim, pijem alkohol, drogiram se, ili se kockam. Nemam nepovoljnu kreditnu povijest i dobar sam u posmatranju i razumijevanju ljudskih misli.

Svake godine u Japanu, oko 80.000 usvajanja se evidentira kroz zakonske procedure. Od toga je samo 300 maloljetnika. Više od 90% su muškarci u svojim dvadesetima i tridesetima. Zato što nema potrebe da se čeka, može se odmah uživati u trenutnim nagradama donijetim usvajanjem. Sve pozivnice za usvajanje su poverljive, hvala.

Moji roditelji su shvatili moju odluku, i podržali me. Moj e-mail je 77-77@77-77.com. Ako vas zanima da li ću da budem uspješno usvojena na kraju? Molim vas da se pretplatite na ovaj kanal i na ovaj video. Ako želite da sponzorirate moju inicijativu, posjetite stranicu 77-77.com. Kasnije ću napraviti posvećenu stranicu i video da se zahvalim svakoj osobi koja me je sponzorirala.

Hvala što ste gledali, molim vas, zapamtite moju vezu: adoptionn.com